Email: info@crs.al

MONITOR ACER NITRO GAMING QG241Y

165

SCR 23.8″ 1920 x 1080 FULL HD
Aspect Ratio 16:9
Refresh Rate 165 HZ
1 Display Port 1.2, 1 x HDMI 2.0 & 1.4
Garancia : 12 Muaj

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro