Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

MICROSOFT SURFACE PRO X

950

MICROSOFT SQ2 3.14 GHZ
RAM 16 GB DDR4
SSD 256 GB
MICROSOFT SQ2 ADRENO 690
SCR 12.5″ 2880 x 1920
BATERIA : 4-5 ORE
CANTA DHURATE
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro