Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

MICROSOFT SURFACE PRO 5 (SI I RI) E pershtateshme per punime Ing 2D etj

Kontakto për çmimin

CPU i7 7660U 2.5 GHZ TURBO 4.0 GHZ
MEM 16 GB DDR4
HDD 250 SSD NVME
GPU HD620 4 GB
SCR 12.3 2K TOUCHSCREEN
USB – C PORTA – KEYBOARD LED
BATERIA 7-8 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ky produkt ka 3 Muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste