Email: info@crs.al

MEIKE SPEEDLITE MK320

80

Automatic Flash For Canon /Nikon/Sony/Fujifilm/Panasonic Lumix Cameras
Build-in highlight LED light
External Micro USB interface
High GN: 32
Support TTL
Support Manual Flash (S1/S2 mode)
LCD Lattice screen

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro