Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

MACBOOK PRO 2021 M1 MAX

Kontakto për çmimin

CPU M1 MAx 32 CORE
MEM 32GB
SSD 1TB
SCR 16.2 INCH XDR
WEBCAMERA – HDMI – THUNDERBOARD 3 ETJ
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste