Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

LENTE SONY SONNAR FE 55MM

450

SONNAR FE 1.8 / 55 ZA
E-MOUNT / FULL FRAME FORMAT
THREE ASPHERICAL ELEMENT

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro