Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

LENOVO THINKPAD X240 (SI I RI) E pershtateshme per programin!

350

CPU i7 4600U 2.1 GHZ TURBO 3.3 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 250 GB SSD
GPU HD4600 2GB
WEBCAMERA- USB 3.0- THUNDERBIARD- FINGERPRINT-KEYBOARD LED
SCR 12.5 INCH HD LED
BACTERIA 4-5 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste