Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

LENOVO THINKPAD X1 CARBON GEN 10

1,200

CARBON FIBER + MAGNESIUM
CPU i5-1245U 3.30 GHZ TURBO 4.40 GHZ
RAM 16 GB DDR4
SSD 256 GB
INTEL (R) IRIS (R) XE GRAPHICS
SCR 13.3″ 1920 x 1200 FULL HD+
BATERIA : 5-6 ORE
CANTA DHURATE
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste