Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

LENOVO THINKPAD P52

760

CPU i7-8850H 2.60 GHZ TURBO 4.30 GH
RAM 32 GB DDR4
SSD 512 GB
NVIDIA QUADRO P1000 4 GB DEDICATED
SCR 15.6″ 1920 x 1080 FULL HD
CANTA DHURATE
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste