Email: info@crs.al

LENOVO IDEAPAD GAMING 3 5ARH7

Kontakto për çmimin

AMD RYZEN 5-7535HS 3.3 GHZ TURBO 4.55 GHZ
RAM 16 GB DDR4
SSD 512 GB
AMD RADEON TM GRAPHICS
NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB DEDICATED
SCR 15.6″ 1920 x 1080 FULL HD
CANTA DHURATE
CMIMI : 139,000 L
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro