Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

LENOVO IDEAPAD 320-15ISK (SI I RI) I3E pershtateshme per programim!

320

CPU i3 6100U 2.5 GHZ TURBO 3.1 GHZ
RAM 8 GB DDR4
HDD 120 GB SSD
GPU HD520 4GB
DVD-RW – WEBCAMERA – USB 3.0 -HDMI ETJ
SCR 15.6 HD LED
BACTERIA 3-4 ORE

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste