Email: info@crs.al

IPAD 6th GENERATION

226

Color : Space Gray
Memoria : 32 GB
WiFi / Celullar
Cover 🎁

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro