Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

IPAD 10th GENERATION

530

MEMORIA : 64 GB
COLOR : BLUE / PINK
WiFi / NEW
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste