Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

HP Z2 TOWER G5 WORKSTATION

1,150

CPU XEON W-1270 8 core 3.4 GHZ TURBO 5.0 GHZ
RAM 32 GB DDR4
SSD 500 GB
INTEL UHD GRAPHICS P630
GPU NVIDIA QUADRO  M5000 8 GB DEDICATED

 

 

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste