Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

HP GAMING MOUSE M270

20

Connection Type USB Wired
DPI 800,1200,1600,2400
Number of buttons 6
Ergonomic design for lasting comfort

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro