Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

GAMING HP 800 G1 TOWER (SASI E LIMITUAR)

420

CPU i7-4710 2.5 GHZ GENERATA 3.3 GHZ
RAM 16 GB DDR3
SSD 250GB
GPU GTX1050TI 4GB DEDIKUAR (E RE)
DISPLAY PORT-VGA-PORT ETJ
MAUS TASTJERE

Ky produkt ka 12 Muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste