Email: info@crs.al

FUJINON XF10 24 MM

Kontakto për çmimin

X-Mount Lens/APS-C Format
15-36mm (35mm Equivalent)
Aperture Range: f/4 to f/22
Four Aspherical Elements

Ky produkt ka 3 Muaj Garanci !

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro