Email: info@crs.al

EIZO FLEXSCAN EV2450

130

SCR 23.8″ 1920 x 1080 FULL HD
HDMI / USB TYPE A / DISPLAY PORT
STEREO MINI JACK / HEADPHONES
NGJYRA E BARDHE

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro