Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

DELL LATITUDE E5590 (SI I RI) E pershtateshme per progeamim!

650

CPU i5-8250U 1.6 GHZ TURBO 3.4 GHZ
MEM 8 GB DDR4
HDD 250 SSD
GPU HD620 4 GB
SCR 15.6 FULL HD IPS 1920-1080
WEBCAMERA USB-3.1/2-TYPE-A-KEYBOARD LED
BATERIA 5-6 ORE
WINDOWS 10 PRO LICENSUAR

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste