Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

DELL LATITUDE 7390 (SI I RI) SUPER OKAZI E pershtateshme per programim!

650

CPU i7 8250U 1.6 TURBO 3.4 GHZ
MEM 16 GB DDR4
HDD 256GB SSD NVME
GPU HD GRAPHIC 620 8GB
SCR 13.3 1920-1080 FHD
BATERIA 7-8 ORE

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste