Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

DELL LATITUDE 5410

390

CPU i5-10310U 1.70 GHZ TURBO 4.40 GHZ
RAM 8 GB DDR4
SSD 256 GB NVME
INTEL (R) UHD GRAPHICS
SCR 14″ 1920 x 1080 FULL HD
BATERIA : 3-4 ORE
CANTA DHURATE
GARANCIA : 12 MUAJ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste