Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

DELL INSPIRION 15 “PERFEKTE” E PERSHTATESHME PER PUNIME ING! 2-3D

350

CPU i5 1.7 GHZ 4210U
MEM 8 GB DDR3
HDD 250GB SSD
GPU GT840M 2GB DEDIKUAR
GPU HD 4600 1.7 GB
SCR 15.6 HD LED
DVD RW-HDM – HDMI -WEBCAMERA -ETJ
BATERIA 3-4 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste