Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

Email: info@crs.al

ASUS X53S ‘PERFEKTE’ OKAZION

407

ASUS X53S ‘PERFEKTE’ OKAZION

E PERSHTETSHME PER PUNIME ING 3D – AUTOCAD 3DMAX-RENDER ETJ

DISPONOJME EDHE SHUME PRODUKTE TE TJERA PER PUNIME TE NDRYSHME ING ETJ

Programet ing si pas deshires FREE!

Mund te merret edhe me keste! ‘IUTECREDIT’ UNION BANK BKT ETJ

CPU i7 2630QM 2.0 QUAD CORE TURBO 2.9 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 500 GB
GPU HD3000
GPU GT540M 1 GB DEDIKUAR
WEBCAMERA – DVD RW- HDMI
SCR 15.6 INCH HD LED
BATERIA 3-4 ORE BATERI

Ky produkt ka 6 muaj Garanci

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste