Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

APPLE IPAD AIR 4th GENERATION

420

Memoria : 64 GB
Wifi – Celullar
Cover Dhuratë

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro