Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

ACEFAST Z4 PD218W GAN DESKTOP ADAPTER SPACE GRAY

80

4 GAN Fast Ports , 3 x USB-C,USB-A Ports
Colorful TFT Display
Total Output 218 Max
Wide Compabillity

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro