Rruga Islam Alla, Tirana, Albania

ACEFAST Z2 PD75W GAN DESKTOP CHARGING ADAPTER

50

EU Plug 3 x USB-C , 2 x USB-A Ports
Total output 75W Max
Wide Compability
Input 250V, 50 HZ

Porosit dhe paguaj në dorëzim

Mundësi blerje me këste

Select your currency
EUR euro