Welcome To R&R Computer Services

Dyqani R&R Computer Services ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2003 me një dyqan modest në rrugën Irfan Tomini. Në dhjetor të vitit 2012 R&R Computer Services hapi dyqanin tjetër pranë Rrugës së Kavajës, në rrugën Islam Alla. R7R Computer Services është fokusuar tek konsumatori, kombinimi i qëndrueshëm i vlerave, shumllojshmëria e produkteve dhe shërbimeve. Kjo ka bërë që R7R Computer Services të jetë një ndër dyqanet me shërbimet dhe serviset ,ë të kualifikuara në Shqipëri.

Misioni ynë është të përmirësojmë standartin e jetesës së njerëzve me çmime më ekonomike në krahasim me konkurencën. Ne ofrojmë respekt dhe përkushtim ndaj klientëve tanë.