IPAD II 16 GB "PERFEKTE"
Perfekte

120 EURO

MEMORIA 16 GB
WIFI 
COVER DHURATE

Ky produkt ka 3  muaj Garanci!

Ka 3 MUAJ GARANCI garanci!     KODI: 753Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.