MICROSOFT SURFACEBOOK TABLET + LAPTOP (SI I RI)
Si i ri

TELEFONO

CPU i5-6300U TURBO 2.4 GHZ TURBO 3.0
MEM 8 GB DDR4
HDD 250SSD 
GPU HD520
SCR 13.5" TOUCHSCREN 3000x2000 
KAMERA -USB 3.0 - THUNDERBOARD
BATERIA 6-7 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ky produkt ka 3 muaj Garanci!

Ka 3 Muaj garanci!     KODI: 369Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.