HP X2 ELITE 1012 G1 + LAPS NEW BOX
i ri

390 EUR

CPU 1.1 GHZ M5 6Y54 TURBO 2.7 GENERATA 6
RAM 4 GB DDR3
HDD 120 SSD
GPU HD515 1.5 GB
WEBCAMERA -USB 3.0 -USB - THUNDERBOARD
SCR 12 INCH 1920-1080
BATERIA 8-10 ORE
LAPS ORIGJINAL  BOX I PAHAPUR

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 292Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.