SAMSUNG TAB A 2019 4G-LTE (I RI) SASI E LIMITUAR (COVER DHURATE)
I ri

220 EUR

MEM 32GB
RAM 2GB
10.1 INCH
WIFI- 4G LTE

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1388Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.