PLAYSTATION 4 PRO 1TB (SI I RI) + 1 DORREZA + 1 LOJE
Si i ri

330 EURO

DISPONOJME MI 70 LOJRA 

STARTOJNE NGA 2000 LEK - 5500 LEK 

Ky produkt ka 2 Muaj Garanci! 

Ka 2 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1466Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.