PRINTER TERMIK 80 MM (USED & NEW)
Si i ri

60 EURO

PRINTER TERMIK 80 MM -RRJET (USED) 7000 LEK

PRINTER TERMIK 80 MM (NEW ) 9000 LEK 

PRINTER TERMIK 80 MM RRJET  (NEW ) 11.000 LEK

MIX ROGNTA-EPSON ETJ

Ka 3 muaj garanci!     KODI: 196Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.