FUJITSU B22W-5 ECO - HDMI- DVI- VGA (SASI E LIMITUAR)
Perfekte

39 EURO


22 INCH 

REZOLUTION - 1680x1050

Inputs: DVI-D , VGA (D-Sub) - HDMI 


Ka 6 muaj garanci!     KODI: 548Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.