PROJEKTOR PROFESIONAL NEC UM280X SHORT THROW
Si i ri

450 EUR

NEC UM280X 

GJENDJA SI E RE 

144 ORE PUNE TE BERA!

Per me shume klikoni linkun e meposhtem!

http://www.nec-display.com/ap/en_projector/um330x/index.html#spe

Ka 3 muaj garanci!     KODI: 454Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.