SAMSUNG GALAXY FOLD F900F EUROPIAN (I RI PA KUTI) SASI E LIMITUAR
i ri

1300 EURO

MEM 12GB/500GB

Ky produkt ka 6 Muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2061Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.