LENOVO IDEAPAD 330 (SI I RI E pershtateshme per programim!
Si i ri

500 EURO

CPU i5-8250U 1.6 GHZ TURBO 3.4 Q/CORE
MEM 8 GB DDR4
HDD 256 GB
GPU HD520 4 GB 
SCR 15.6 INCH FULL HD 1920-1080
DVD-RW-CAMERA -USB-3.0-SD CARD -HDMI- 
BATERIA 5-6 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1991Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.