XIAOMI REDMI NOTE 9S (NEW BOX) SASI E LIMITUAR)
i i ri

245 EURO

MEM 6GB/128GB

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 2056Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.