HP WORKSTATION Z420 (SUPER OKAZION) SASI E LIMITUAR!
Si i ri

350 EUR

CPU XEON E5-1620 V2  3.7 GHZ TURBO 3.9
RAM 32 GB DDR3 ECC
HDD 250GB SSD 
HDD 500 GB 7200 RPM
GPU QUADRO K2000 2 GB DEDIKUAR UP 5GB
WINDOWS 7 PROFESIONAL
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 muaj garanci!     KODI: 946Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.