XIAOMI MI BAND III / MI BAND IV (NEW BOX) Sasi e limituar!
I ri

25 EURO - 37 EURO

Per me shume klikoni linkun e meposhtem!

http://www.mi.com/en/miband2/3

Ka 2 Muaj Garanci garanci!     KODI: 565Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.