HP ELITEBOOK 840 G2 (SI I RI) SASI E LIMITUAR! E pershtateshme per programim!
Si i ri

270 EUR

CPU i5 2.2 GHZ 5200U GHZ TURBO 2.8 GHZ
RAM 8 GB DDR
HDD 250 GB SSD
GPU HD5500
SCR 14 INCH HD LED
WEBCAMERA - HDMI- USB 3.0- ETHERNET ETJ
BATERIA 3-4 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1633Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.