IPAD PRO RETINA 12.9 2017 64GB ( I RI) SASI E LIMITUAR
i ri

TELEFONO

MEM 256 GB
SCR 12.9 
WIFI 

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1389Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.