FUJITSU ESPRIMO P910 (SASI E LIMITUAR)
Si i ri

100 EURO

CPU i5 3.3 GHZ 3470 TURBO 3.6 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 250 7200 RPM
GPU NTEL GRAPHIC
DISPLAY PORT-VGA-PORT ETJ
MAUS TASTERE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 2030Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.