LENOVO L440 GRADA A (SASI E LIMITUAR) E pershtateshme per punime te ndryshme!
Perfekte

150 EURO

CPU 3550M 2.3 GHZ DUAL CORE GEN 4
MEM 4GB DD3
SSD 120GB
GPU HD GRAPHIC
WEBCAMERA-USB-3.0-MINI DISPLAY PORT ETJ
BATERIA 3-4 ORE

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1930Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.