LENOVO M900Z TOUCHSCREN SUPER OKAZION
Perfekte

580 EURO

CPU i5 6500 3.2GHZ TURBO 3.6GHZ
MEM 8GB DDR4
SSD 250SSD 
SCR 24 INCH TOUCHSCREEN 1920-1080
GPU HD GRAPHIC 530
MAUS-TASTJERE

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1929Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.