SAMSUNG N0TE 10 + 5G (NEW BOX EUROPIAN) SASI E LIMITUAR
i ri

740 EURO

12/256Gb MEMORIE
Cover Dhurate

Ka 12 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1925Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.