HP PAVILION X360 TOUCHSCREEN (NEW) E pershateshme per Vizatime & Prezantim!
i ri

780 EURO

CPU i5-8250U 1.6 TURBO 3.6 GHZ Q/CORE
MEM 8 GB DDR4
SSD 500 GB 
GPU HD520 4 GB 
SCR 14 FULL HD 1920-1080 
DVD RW - USB - 3.0   ETJ 
BATERIA 5 - 6 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1923Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.