MACBOOK PRO RETINA 2019 EXTREM (SI I RI) E pershtateshme per programim!
Si i ri

TELEFONO

CPU i7 2.8 GHZ QUAD CORE TURBO 4.7 GHZ
MEM 16 GB DDR4
HDD 500 SSD /250SSD
GPU IRIS
WEBCAMERA - 4 (USB-C)
SCR 13 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1921Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.