MONOTOR FHD IPS E232 (SI I RI) SASI E LIMITUAR
Si i ri

85 EURO

FULL HD IPS - DISPLAY PORT - HDMI -VGA
USB - 3 PORT

Per me shume klikoni linkun e meposhtem!

https://support.hp.com/sg-en/document/c04746493

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1913Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.