MACBOOK PRO LATE 2018 (SI I RI) E pershtateshme per punime ing , 3D etj
si i ri

TELEFONO

CPU i7 2.2 GHZ  TURBO 3.6 GHZ HEZA CORE
MEM 16 GB DDR4
HDD 250 SSD
GPU IRIS PRO 1.5 GB
GPU ATI PRO X560 4GB DEDIKUAR
WEBCAMERA - 4 (USB-C)
SCR 15 INCH RETINA DISPLAY IPS
BATERIA 8-10 ORE

Ky produkt ka  6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1561Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.